ФСХН_Кафедра продовольственной безопасности и биотехнологии
Инфраструктура ресторанного и гостинечного предприятия_(5кр)
Қонақ үйлер мен мейрамханалар қызметіндегі сапаны басқару жүйесі_(3кр)
Правила ведения учета и обработки данных в животноводстве_(5кр)
Өнеркәсіптік биотехнология кәсіпорындарын жобалау_(5кр)
Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау_(4кр)
Производство растительных масел и жиров_(6кр)
Өсімдік майлары мен майларын өндіру_(6кр)
Азық дайындаудың биотехнологиялық негіздері(5кр)_Очн
Технология и оборудование мукомольно - крупяной промышленности_(6кр.)
Азық-түлік өндіріс салаларында сапаны басқарудың заманауи аспектілері
Общая технология перерабатывающих производствс_(5кр)
Азық-түлік өндіріс салаларында сапаны басқарудың заманауи аспектілері_күндізгі(5кр)
Азық-түлік өнімдерін өндіру жабдыктары(15)_Очн(5)